Klikoni ne foto

Mirëserdhët në faqen elektronike të shoqatës integrative gjermano-shqiptare

files/IDEAL-Webseiten-Inhalts-Bilder/Bild__Wuerfel.jpgShoqata integrative gjermano-shqiptare (IDEAL), është një bashkim i individëve, shoqërive dhe institucioneve gjermano-shiptare, me qëllim kryesor nxitjen e mëtejshme të bashkëpunimit në fushën e integrimit, ekonomisë, si dhe në aspektet shoqërore dhe kulturore të marrëdhënieve dypalëshe. Fokusi ynë është në shtetin e NRW ( Landi i  Rinit të Veriut dhe të Vestfalisë Perëndimore).

 

   Mbi ne      Lajme & Aktivitete     Anёtaresia

Ne kete Rubrike „Mbi Ne“ Ju do te gjeni me shume informacione mbi historikun e Shoqates sone, qellimet dhe Strukturen e saj. Ne e mirepresim shkembimin me ju.

 

Na shkruani ne adresen tone: info@i-de-al.org

 

!! 14 Maj 2022 nga ora 17:00 -19:30 ne Essen


Harmonia fetare dhe toleranca jane virtyte shqiptare te mbartura nga brezi ne brez nder shekuj!

Per here te pare, ne NRW perfaqesuesit e besimeve fetare nga Shqiperia ne DIALOG me institucionet gjermane dhe me diasporen tone!

Me ne ne event: Pianistja shqiptare Almira Emiri, Sopranoja Feride Istogu-Gillesberg, Violinisti, Alban Shehu, kengetarja e re Kejsi Rrustja!

Behuni pjese e kesaj mbremje te vecante!


REGJISTRIMI:
https://forms.gle/Bprxave35BiqVHxRA 


Pjesemarrja pa pagese!


 

!! PAS EVENTIT: KONCERT LIVE - DREN ABAZI DHE DJEMTE E GRUPIT TE TIJ! 


ORA 20:30 deri 24:00


BILETAT PER KONCERT:

+ 491782455286
(IDEAL e. V., Hr. Bekim Hoxhaj)


Miresevini!

 

Nëse dëshironi të mbështesni punën tonë, ju ftojme me kënaqësi të bëheni pjesë e shoqatës IDEAL kundrejtë një kuote vjetore të përcaktuar.  Anëtarësimi juaj në shoqatë ju ofron mundësinë të kontriboni në forcimin e masave integrative dhe përmirësimin e këtij procesi duke shkëmbyer eksperiencat personale dhe duke propozuar ide origjinale për arritjen e qëllimit të përbashkët.

 

files/IDEAL-Webseiten-Basisaufbau/Toggle-Buttom_AL__ANETARESIA-1.png

 

         
   Donacione      Shtypi & Media      Shёrbime & Lidhje

Ne se ju  vleresoni punen tone dhe deshironi te na mbeshtesni, Ju ftojme perzemersisht te ndihmoni shoqaten me nje donacion tuajin.Nepermjet mbeshtetjes suaj  ju mund te kontribuoni ne forcimin e perpjekjeve gjermano-shqiptare per  integrim.

 

 

 

 files/IDEAL-Webseiten-Basisaufbau/Toggle-Buttom_AL__DONACIONE-1.png

 

Shoqata IDEAL hedh veshtrimin mbrapa tek nje radhe aktivitetesh dhe ngjarjesh. Ne se ju deshironi te dini me shume per aktivitetet tona ,atehere mund t'i hidhni nje veshtrim galerise tone me fotografi dhe faqes me informacione aktuale ne internet.

 

Kliko ketu per te kaluar direkt ne faqen e Artikujve mbi Dialogun e Pare Gjermano-Shqiptar 2013
(Konference ekonomike, Ekspozite e Produkteve Shqiptare dhe Kultures Shqiptare, Kulture, Integracion)
29. Nendor 2013, Philharmonie Essen
files/DialogTag-2013/Dialogtag2013__Logo__al.png

  Ne ju ofrojmë ndihmën tonë në pyetjet dhe shqetësimet në fushat:
  • Të drejtat ligjore të emigrantëve
  • Masat e integrimit
  • Ekonomi dhe investim
  • Arsim, trajnime dhe tema shoqërore
  • Shërbime të ndryshme
  • Art dhe kulturë

 

 

Libra të ilustruar të Shqipërisë dhe Kosovës

IDEAL rekomandon Monografinë e Shqipërisë nga dy autorët Doris dhe Jürgen Sieckmeyer të mësojnë më shumë rreth vendit dhe njerëzve të saj, qoftë ai që përgatitet për një udhëtim atje ose të mbajë kujtime të mira.

Coverbild der Monografie Albanien

Libri i ilustruar përmban më shumë se 100 foto mbresëlënëse dhe tekste shoqëruese të hollësishme. Monografia mund të porositet përmes IDEAL . Më shumë vepra arti nga dy fotografët dhe autorët mund të gjenden në www.sieckmeyer.com.

IDEAL rekomandon Monografinë e Kosovës nga dy autorët Doris dhe Jürgen Sieckmeyer të mësojnë më shumë rreth vendit dhe njerëzve të saj, qoftë ai që përgatitet për një udhëtim atje ose të mbajë kujtime të mira.

Coverbild der Monografie Albanien

Libri i ilustruar përmban më shumë se 100 foto mbresëlënëse dhe tekste shoqëruese të hollësishme. Monografia mund të porositet përmes IDEAL . Më shumë vepra arti nga dy fotografët dhe autorët mund të gjenden në www.sieckmeyer.com.


Mbështetur nga sprint dhe troveo