Ketu kemi parasysh projektet dhe aktivitetet e shoqates si  dhe ato te organizatave dhe shoqatave  tona  partnere, te cilat ne do t'jua prezantojme shkurt me poshte. Pervec kesaj ne ju vendosim ne dispozicionin tuaj dhe  udhezime per faqe  interneti ne perputhje  me temat tona.