Ketu ju gjeni informacione te ndryshme mbi temat tona per integrimin si dhe lidhur me shoqaten.Galerite me fotografi qe perfshijne nje vit kalendarik ju japin nje pershtypje mbi aktivitetet tona dhe jeten e shoqates tone.        


Ju lutem kini para sysh, se kjo faqe publikohet se pari ne gjuhen gjermane dhe disa informacione jane ne dispozicion vetem te anetareve te rregjistruar te shoqates.

 

 

Me 29 Nëntor, IDEAL organizoi - ditën e dialogut IDEAL të këtij viti me konferencën e parë ekonomike gjermano-shqiptare në North Rhine-Westphalia nën moton "Ndërtimi i urave, forcimi i bashkëpunimit"

IDEAL si ndërtues i urave.


 

IDEAL als Brückenbildner