files/IDEAL-Webseiten-Inhalts-Bilder/Bild__Spende.pngDOWNLOAD Formulari i Donacioneve

 

Nese deshironi te keni nje konfirmim me shkrim
per donacionin tuaj, ju lutem shkarkoni Formularin,
plotesojeni dhe niseni kete formular te nenshkuar
ne adresen tone.

 

Ne ju falenderojme!