IDEAL eshte nje shoqate jo fitimprurese e cila organizon dhe realizon aktivitete te shumta si ne fushen kulturore ashtu dhe ne fushen sociale, edukative dhe ekonomike. Me ne detaj, IDEAL ofron:

  • Mbeshtetjen e diaspores shqiptare ne integrimin e saj
  • Evente kulturore, informative dhe rrjetezime
  • Dhenie informacioni mbi tema te ndryshme sociale dhe kulturore
  • Informacione mbi zhvillimet me te fundit ne Shqiperi, Kosove dhe vendet shqiptarofolese te rajonit te Ballkanit
  • Bashkepunim me Institucione te tjera socialo-kulturore ne Gjermani dhe Shqiperi
  • Organizimin e aktiviteteve te perbashketa dhe komunikimin e tyre efektiv

Nese ju e konsideroni punen tone te dobishme dhe deshironi ta mbshtesni ate ne ju ftojme te bashkepunoni me ne dhe te dhuroni dicka per vazhdimesine e saj. Me mbeshtetjen tuaj ju kontribuoni ne forcimin e perpjekeve per integrimin dhe bashkepunimin gjermano-shqiptar.

 

Donacione

Nëse dëshironi mund të përkrahni punën dhe objektivat e shoqatës edhe nëpërmjet një donacioni të vogël:

Kontoinhaber:  Integrative Deutsch-Albanische Gesellschaft e.V. (IDEAL)
Kontonr.:          38 37 80 15
Blz:                 301 602 13
Bank:              Volksbank Düsseldorf Neuss eG
IBAN:              DE19301602130038378015  / BIC: GENODED1DNE

 

Per cdo donacion nese deshironi ne mund t´ju leshojme Vertetimin per efekt zbritje nga taksat tuaja. Per kete na duhet Emri, Mbiemri dhe Adresa juaj te dhena te cilat mund te na e nisni duke perdorur formularin ne gjuhen gjermane ne kete link ose te cilin mund t´ua dergojme me mail.